Met de wind in de zeilen!

Nu ik dit schrijf, regent, dondert en bliksemt het, wat hebben we vandaag geluk gehad met het weer! Zelf op de plas varen met het roer in je hand, een unieke ervaring. De kinderen hebben genoten! Mijn gevoel is dat er veel zeeverkenners “geboren” zijn vandaag.

Er is veel geleerd vandaag, nieuwe termen zoals overstag gaan, stuurboord en bakboord, zwaard, en nog veel meer echte vaartermen werden ontleedt. En de discussie of de schans toch niet ook voor zeilboten gebruikt kon worden is in onze boot in ieder geval niet geslecht…

Morgen alweer de 3e dag van de Spel3daagse…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s