Het was een wereld(se)reis!

De 3 dagen zijn voorbij gevlogen! De Spel3daagse 2018 is een feit. Het was een wereldse reis, met veel activiteiten en heel veel lachende en spelende kinderen! Tante Rita gaat weer op vakantie! Mocht je niet weten wie Tante Rita is, vraag maar aan je kind…

Deze 3 dagen waren niet mogelijk geweest zonder een aantal lokale partners, die we graag even willen benoemen en bedanken:

Wethouder Hetty Veneklaas, De Danne Ateliers (Gerda Lancee en Marja van Gorp), de pizzaman (Eric Rijnevegt), Zwembad de Meent, Schulp Vruchtensappen BV, van Kralingen Kantoorboekhandel, Vrijwillige Brandweer Breukelen, Politie Stichtse Vecht, de schminkers (Monique den Hartog, Adinda Geerets en Manja Timmer), Maarssen2000 (Riëtte Habes), Nijenrode (Kasper Tolsma), de havenmeester (Oosterheerd), de zeiler (Guido de Bres) en Jeffrey Beek onze animatie-topper.

Alle vrijwilligers, enorm bedankt, zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!!

Alle deelnemers hebben vanochtend een mail gehad met een link naar het totale foto-album. Het is nog steeds mogelijk om een vrijwillge bijdrage te doneren dit kan op NL03 INGB 0008 6323 84 t.n.v. Scouting Niftarlake Materiaalfonds o.v.v. donatie Spel3daagse

Alle kinderen die enthousiast zijn geworden en graag ook willen kijken of ze lid van Scouting willen worden, kunnen 3 keer geheel vrijblijvend mee te doen aan een scouting bijeenkomst. Voor de tijden van de bijeenkomsten kan je terecht op de website van Scouting Niftarlake.

Niet getreurd want volgend jaar komt de Spel3Daagse terug en wel van 29-31 augustus 2019. Zet het vast in je agenda, ook komend jaar geldt na opening van de inschrijving: vol = vol!

Tot volgend jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s