Dag 1 zit er op…

Wat een mooie eerste dag hebben we gehad! Er is volop gerend, gelachen en gespeeld. De kinderen hebben workshops gedaan, cakejes versiert met Dana van Dolle Taartjes, bewegingsoefeningen met Vechtstreek Fysiotherapeuten, doosjes versiert met Gerda, houtletters gebrand met Tom, eigenlijk te veel om op te noemen…

Wisten jullie dat Scouting Niftarlake al 70 jaar bestaat? De kinderen komen middels de spel3daagse in aanraking met activiteiten die de scouting tijdens de opkomsten ook uitvoeren, zo zijn oud hollandsche spelletjes zoals bijvoorbeeld Hollandsche Leeuwen natuurlijk niet te missen.

Morgen is de waterpret-dag. We zijn de hele dag bij de Meent en op Loosdrecht. De zeeverkenners van Scouting Niftarlake zullen samen met een aantal vrijwilligers met de kinderen de Loosdrechtse Plassen verkennen. Hierbij staat veiligheid op nummer 1, alle kinderen moeten een zwemvest aan en goed schoeisel. Mocht je kind zelf een zwemvest hebben, neem deze dan mee met naam erop!

Wij hebben zin in morgen!

Luiteren naar de instructie
Luisteren naar de instructies
De dag afsluiting
Gekke spelletjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s