Spel3daagse 2017

Wij dagen jou uit!

Ben jij een jongen of meisje tussen de 7 en 12 jaar?

Kom dan van donderdag 17 tot en met zaterdag 19 augustus 2017 naar de Spel3daagse.

Onze uitdagingen zijn Grenzeloos!

Tijdens deze wereldreis ga je spannende en uitdagende dingen doen met andere kinderen van jouw leeftijd. Scouting Niftarlake organiseert deze Spel3daagse, waarin we verschillende leuke uitdagingen aanbieden voor jongens en meiden! Vind jij het leuk om actief aan de slag te gaan, om met anderen buiten te spelen, nieuwe dingen te doen en te zien wat jij zelf allemaal al kan? Ga dan onze Grenzeloze uitdaging aan!

Gratis deelname.

Spel3daagse 2017 is helemaal gratis en gaat van start op donderdag bij het scoutinggebouw van Scouting Niftarlake (Stationsweg 63 in Breukelen). Vrijdag beginnen wij bij zwembad De Meent voor een dag vol met leuke wateractiviteiten. Zaterdag zullen we onze activiteiten organiseren in en rond het centrum. van Breukelen.. Het spelprogramma is nog volop in ontwikkeling maar het zal dit jaar weer een leuke en spectaculaire Spel3daagse  worden.

Kom Helpen!

De Spel3daagse wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd. Moet je nog een maatschappelijke stage lopen of wil je helpen om deze zomervakantie voor de kinderen grenzeloos af te sluiten? Meld je dan aan om te helpen bij de Spel3daagse! Samen zorgen wij dan voor een onvergetelijk evenement.

Inschrijven en meer informatie:

De inschrijving voor deelname aan de Spel3daagse is mogelijk vanaf 17 juni 2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s