Spel3daagse grenzeloos succes

Dankzij de inzet van ruim 50 vrijwilligers en 7 samenwerkingspartners was de Spel3daagse van zomer 2016 een grenzeloos succes! Van 18 tot en met 20 augustus deden 100 kinderen van 7 tot en met 12 jaar uit Breukelen en omgeving mee aan deze derde Spel3daagse. Ze deden gedurende drie dagen 35 verschillende maar altijd uitdagende activiteiten: op een touwbrug een sloot over, zeilen en suppen op de Loosdrechtse Plassen, van een kabelbaan af het water in, varen op de Vecht met de reddingsbrigade, vuur maken, vuur blussen met de brandweer, dansen, EHBO, schminken, etc.

De deelnemende kinderen waren aan het eind van de derde dag moe maar voldaan: ouders lieten achteraf weten dat hun kinderen zo enthousiast waren dat ze eenmaal thuis niet meer konden ophouden met vertellen. Een mooier compliment kunnen we als ons als organisatie niet wensen!

Inmiddels zijn alle gebruikte materialen schoongemaakt en netjes opgeborgen, klaar voor de volgende activiteit, en staan ook de foto’s op deze website: dag 1, dag 2, dag 3.

Alle deelnemers ontvangen deze week nog een bericht met de laatste informatie. Vond je de Spel3daagse zo leuk dat je dit wel iedere week wilt? Of heb je de Spel3daagse gemist en ben je enthousiast geworden door alle verhalen en foto’s? Kom kijken bij Scouting Niftarlake; bij Scouting doe je iedere week leuke en uitdagende activiteiten!

Bedankt aan alle partners die hebben geholpen om van deze Spel3daagse een grenzeloos succes te maken: zwembad De Meent, wsv De Meent, Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht, Scouting Jan Campert, (Jeugd)Brandweer/VRU, Reddingsbrigade, Winterwatersport van der Laan en Gemeente Stichtse Vecht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s