Lunchpauze!

Van al die spellen krijg je natuurlijk enorme trek! We zitten lekker in het zonnetje onze boterham op te eten. Voor de lunch hebben we nog een leuk groepsspel gedaan. Er is ook nog een kleine verrassing..: RTV Stichtse Vecht is langsgekomen om een paar mooie beelden te maken van onze fantastische dag. Er zijn zelfs een paar deelnemers geïnterviewd. Ondertussen is zeilgroep 1 ook aangeschoven bij de lunch. Straks zullen de deelnemers die vanochtend bij zwembad de Meent waren het water opgaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s